Category: sex game

girls chihuahua

vi brukar kalla henne för "den klassiska sportbils-varianten av chihuahua", hon mamma till "A. Hairspray-kullen", född och "B. the Cheetah Girls". A Chihuahua dog is pictured on March 10 in Friedrichsdorf Germany . 16yearold daughter Silvia Elena Rivera Morales was one of nearly girls and . Watch as a determined chihuahua named Corky protects these adorable newborn twin girls while they sleep. Now that's a precious moment!. Stort tack till Dommare, Rasspecialist och uppfödare Magnus Hagstedt. Uppfödarutbildningen är i full gång och det känns jätteroligt och framförallt nyttigt att få ta del av denna utbildning. Nu väntar vi på att Teuqila snart ska komma i löp och paras med Moltas. Vi är så glada att Camilla på Kennel Zanevis hjälper oss att visa honom i Norge under hösten. Vi ser med spänning fram emot denna snygga kombination! Menta har varit så duktig och tar hand om sina små på bästa sätt.

Girls chihuahua Video

9 week Chihuahua puppies (girls) Hela hundar anmälda på söndagen. Vi är så glada. Slut chat rooms Tävlade i Valpklass och Teuqila i Unghundsklass. Michael Boel     I helgen var vi på inofficiell utställning med Holly och Fia. Nu har Menta och Melvins valpar tittat ut.

Girls chihuahua Video

Amazing Girl reaction when she Meets Chihuahua puppy For The First Time

Girls chihuahua -

Vi är så glada över detta och ser fram emot en fortsatt rolig utställnings sommar. Och det fanns det måånga Om allt går som vi hoppas så kommer valpning ske i slutet på Mars. Michael Boel     I helgen var vi på inofficiell utställning med Holly och Fia. Känner att jag har fått rejält med kött på benen och har även insett att man aldrig blir helt fullärd som uppfödare. Jättetrevlig och givande helg. Vi har varit i Alfta på 2 dagars utställning med Rasspecial på söndagen. Guro Henriksen     I fredags föddes vår G kull och Teuqila är nu stolt mamma till 4 underbara små valpar. Sen längtar vi efter små söta sensommar valpar. Det är inte alltid en dans på rosor det här med avel, och vi har haft tur innan. Vi är så stolta över henne som verkligen har vuxit till sig och blivit en vacker tik. Nu har Menta och Melvins valpar tittat ut. Nu vill hon mest sova och bli bortskämd med godsaker.. Den ljusa tiken har lurat mig och kommer förmodligen bli Långhårig. Nu hoppas vi på lyckad parning inom 1 till 2 veckor. Härnäst åker vi till Piteå i mitten på Maj. Vår annons i Chihuahuabladet som kom ut nu i veckan. Dreampaws Life Of Luna "Luna" som hade premiär i Sverige i Juniorklass vann sin klass båda dagarna med CK och blev bästa tik 4 ena dagen och bästa tik 3 andra dagen båda dagar med Reserv Cert. Toppen fin kritik fick hon också av domaren som alte männer ficken ända från Argentina. Teuqilas Eu pass är girls chihuahua efter ca 6 månader och hon kommer nu även kunna tävla utomlands och åka med fick ärsche semester i Europa. Big Thanks to Camilla and Sonja for the help showing. Mycket tuff konkurrens med melonie mac 72LH. Holly i rörelse, Foto: Det var mycket stora muschi fkk och totalt anmälda hundar var hela st!! Han är så duktig och tycker det escort nigeria är fantastisk roligt. Teuqilas Eu pass är klart efter ca 6 månader och hon kommer nu även kunna tävla utomlands och åka med på semester i Europa. Resultat från helgen med start på Lördagen och Stora CC. Nu har hon tre placeringar i Officiella BIS finaler varav två i valpklass. Tre hanar och en tik. Eventuell valpning blir i mitten på Januari. Poppy ska hon heta och väger g.

Author Since: Oct 02, 2012